Inför vistelsen:

Medtages för din hunds vistelse:

Försäkringspapper ( en kopia)
Vaccinationsintyg (max 2år gammalt)
Hundmat
Filt/bädd
ev, leksak eller tuggben, finns även till försäljning hos oss.

Att tänka på:
 

Din hund ska vara rastad innan besöket.

Ha kvar din hund i bilen när ni kommer, inlämning och utlämning på dagis och pensionat sker under samma tid och det kan bli många hundar på sammagång. Detta för allas trevnad!

Alla hundar som lämnas och hämtas ska alltid vara kopplade, inga lösa hundar!

Försök att hålla avtalad tid, detta för en så positiv vistelse som möjligt hos oss. Försening innebär stress och stress smittar lätt av sig på din hund.

Första gången man lämnar sin hund på pensionat tar det längre tid då vi fyller i avtal och intyg skall visas, så ha med det i din beräkning när ni planerar tidsåtgången för resan och själva inlämnandet. 

När vi är klara med att fylla i avtal mm och gjort i ordningen boxen åt din hund är det dags att hämta hunden.  När ni tagit ut hunden ur bilen och sagt hejdå är det jag som tar hunden och går iväg med den, hunden lämnar dig och inte tvärtom. Detta för en så positiv start för hunden som möjligt. 

Att alla hundar är vaccinerade är A-O för att vi skall slippa otrevliga överraskningar. Alla hundar kan bli smittade även om dom är vaccinerade, men dom blir inte så medtagna av sjukdomen och återhämtar sig då relativt snabbt.

Har din hund någon skada eller dylikt sen tidigare så berätta gärna detta så att vi vet att det inte är något som hänt under vistelsen, det är alltid bra om jag vet så mycket som möjligt om hunden från början.

Att du håller koll på din hund och ser till att den är frisk och fri från smittor när du lämnar den till oss förutsätter vi.

Hunden skall vara olycksförsäkrad, om en olycka/sjukdom inträffar står vi ej för vetrinärvård, det bekostas av ägaren, tänk på att en kontaktperson i närområdet är bra att ha om ni reser längre bort.

Har du inte lämnat din hund tidigare eller kanske helt enkelt vill bilda dig en uppfattning om oss så är du välkommen att komma och titta, men detta sker endast på avtalad tid.

För er som vill veta hur det går för er hund under vistelsen går det bra att ringa, maila eller smsa, jag berättar gärna.