Villkor & Info Butiken

BETALNINGSVILLKOR
PaysonFaktura
“Om du väljer att betala med PaysonFaktura så tillkommer en avgift om 29 kr. Betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress Du anger. För att betala mot PaysonFaktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige”

Om Paysonfaktura
Vi erbjuder betalsättet 'PaysonFaktura' i samarbete med Payson AB.
Betalningsvillkor är 14 dagar och vid fakturaköp tillkommer en avgift om 29 kr. För att kunna beställa mot faktura måste Du ha fyllt 18 år och vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs vid köpet. Företag som betalar mot PaysonFaktura måste vara registrerade i Sverige
Fakturan kommer att sändas separat med e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Vid försenad betalning skickar vi en betalningspåminnelse varvid lagstadgad påminnelseavgift om för närvarande 60 kr tillkommer. Vi debiterar även dröjsmålsränta med 2 % per månad från fakturans förfallodag. Vid utebliven betalning lämnas ärendet till inkasso varvid lagstadgad inkassoavgift om för närvarande 160 kr tillkommer. Payson förbehåller sig rätten att i enskilt fall neka leverans och ompröva beställarens kreditvärdighet.”
Information om ångerrätt
“Enligt Distans- och hemförsäljningslagen har Du som konsument (detta gäller ej företag) rätt att frånträda avtalet genom att meddela oss detta inom 14 dagar från mottagandet av varan. För att Du skall kunna nyttja din ångerrätt måste Du returnera varan i oskadat skick, i originalförpackning. Vid nyttjande av ångerrätten är det Du som står för returkostnaden.”
Information om pantsättning
“Vid betalning med PaysonFaktura kommer fakturan att pantsättas till Payson och därefter till SVEA Ekonomi AB, 556489-2924.”

Vid nekat köp
“Tyvärr så godkändes ni inte av Payson för betalning mot PaysonFaktura. Vänligen kontrollera att ni uppgett er personliga information korrekt och försök sedan igen alternativt välj ett annat betalsätt.

RETURER & ÅNGERRÄTT
Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen som kund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du tagit emot varan. Detta förutsatt att produkten och produktförpackningen är i oförändrat skick, alltså oanvänd och ej förstörd/skadad. Du får inte använda varan eller öppna förpackningar som är plomberade. När du vill ångra ditt köp måste du ha din orderbekräftelse vid retur eller reklamationer, den ska finnas med i tillbaka sändelsen till oss. Vid ångerrätt och returer måste kunden höra av sig via mail till oss innan, hundbutiken@hotmail.com  . Om du vill returnera en vara till oss står du för frakten, men får självklart pengar tillbaka eller tillgodo för varan du köpt.
Om varan skadas eller kommer bort då du återsänder den till oss på Lunnagårdens Hund så är kunden betalnings ansvarig.

FRAKT
Fraktkostnaden ligger på 65kr och det tar 2-5 dagar för paketet att komma fram, förutsatt att produkten finns på lager.

ALLMÄNNA VILLKOR FÖR PRIVATKONSUMENTER
För privatkonsumenter gäller konsumentköplagen samt distansavtalslagen. Du kan läsa mer om dina rättigheter som konsument hos Konsumentverket.
Åldersgräns för beställningar
Kunder under 18 år måste ha förmyndares tillstånd för att göra beställningar hos oss.

PRISER
Priserna på våra varor anges i svenska kronor. Som standard visas priserna inklusive moms. Momsen är 25%.
Fraktkostnad tillkommer på alla beställningar.

KUND-/PERSONUPPGIFTER
För att handla hos oss måste du ange uppgifter i samtliga fält som är obligatoriska vid kundregistreringen. Om vi inte har din e-mailadress kan vi inte skicka någon orderbekräftelse och vi kan inte meddela dig om kända leveransförseningar eller om någon del av din beställning ej kan levereras.
De personuppgifter du lämnar till oss används för orderhantering, fakturering, information, och annat som syftar till att vår tjänst ska fungera så bra som möjligt. Uppgifterna förs inte vidare till någon tredje part.

Tryckfel och produktbilder
Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i alla delar av webbshoppen. Notera även att bilderna aldrig kan återge en produkts verkliga utseende.